خاطراتم از اردوی شهید جهاد مغنیه از ابتدا تا انتها

.::از 20 ماه مبارک رمضان ینی از تیر ماه تا 16 مرداد ماه::.

قبــــــــــــــــــــــــــــل از اردو

شب قدرحرم امام رضا، اشک شوق، توبه، مناجات،امید، خوف، رجا، روز بعد ،یاد اردو، تماس سید حامدی، غافلگیری تغییر برنامه و مسئولیت، میام نمیام، زنگ پشت زنگ م ،استخاره خوب، بد عالی، بلیط هواپیما، ساعت12:45 ظهر17 تیر ماه، فرودگاه هاشمی نژاد مشهد،آسمان آبی، بالا پایین،پر کردن دوسه تا پلاستیک از اسفراغ بچه با شکم خالی!، ساعت13:30 فرودگاه شهید دستغیب شیراز, راننده تاکسی، خاطرات ترکیه، من ، راننده، ترمینال مدرس، شوق ،استرس، گرما، جاده، تماس ،سید علیرضا،خانواده، ترمینال استهبان، استقبال سید علیرضا و محمدضیایی، فوری خونه، بعد جلسه تا اذان، مسجد افطار ، دیدن رفقا، خونه، تقسیم کار ، تحویل تا کار 28, 29 ام، تماس، جلسه م، تماس دوباره،جلسه ی م، جلسه با دوستدار، هماهنگی، رفتن به شیراز، علی اصغر روی اعصابم، تیکه پشت تیکه، جاده شیراز، سانحه تریلی، سلفی ،بختگان، خار دندون، آب بازی،جاده بوشهر ، سازمانِ خیلی نزدیک، بازدید از اردوگاه، ارزیابی، م، قرار،متر ، دندون علی اصغر، تیکه به من، شب ،پارک،فلافل، خوابگاه دانشجویی، هنوز ماه رمضونه، ولی کسی نیست که مسافر و زخم معده نداشته باشه، دیدار مرتضی و سید امیر و فرهاد، خواب و خستگی، توف به این روزگار ،حموم یواشکی، سحری ماکارونی چونکویِ فرهاد و محمد ضیایی، صبح من و محمد متر سازمان، بنر، بلیط شیراز، استفتاء، بخور بخورِقبل از استهبان، استهبان، هرکی پی کارش، کار و بنر و طراحی و حَش بازی!،جلسه آخر، بسیج دانش آموزی، فردا شیراز، هنوز 26 تیرماه، فردا صبح، زنگِ سید علیرضا ، هماهنگی، خبر عقد محمد مصدقی، عصر، عقد محمد، شادی ملت، ته دلم استرس برای سرنوشت ازدواج خودم، توکل بخدا ، زود رفتن از جلسه، ترمینال، شب 10:15 شیراز، شلمچه، همبر شام، سوسک، سید امیر میر افضلی، خونه، بیایبن، میاییم، کلید گم شده، نیایین، ضایع بازی ما و سرباز شلمچه، آشنایی با سید امیر میر افضلی، دوباره من و  تیکه و علی اصغر، خواب ، صبح ، مسجد، جمع شدن بچه ها و صبحانه و امتحان از خدام ، طراحی، رفتن به اردوگاه و .

شهید هسته ای - شهید دکتر اردشیر حسین پور

اردوی شهید جهاد مغنیه 1

دانلود فرهنگ نامه اصول فقه

، ,سید ,شیراز، ,کار ,شب ,م، ,سید امیر ,امیر میر ,و محمد ,من و ,سید علیرضا

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وب ناز فانوس نمایندگی تک نما تعمیر آیفون تصویری09103333912 tak nama صنایع قوطی سازی رادین دانلود گلچین جدیدتربن ها و بهترین ها بوسیدن پای اژدها آشیونه سیمرغ خرید فروش قیمت کفتر کاکل به سر گزارش‌های ریاضی نیشابور آموزشگاه حسابداری و کامپیوتر و بورس